FAQ items aan het laden...
REVIEWS2020-01-17T13:15:18+00:00

Wilt u uw meningen geven of uw ervaring delen? U kunt ook een bericht achterlaten via mijn contact formulier.

19 september 2017

Ina heeft een goede prijs en uitstekende vaardigheid in stoelmassage

Marja

3 oktober 2017

Ina Oosterlee is al jaren mijn shiatsu therapeute.
Als shiatsu therapeute heeft ze mij op uiterst professionele wijze steeds weer fysiek, maar ook mentaal overeind weten te krijgen en te houden, door alle negatieve energieën en blokkades op te heffen die werden veroorzaakt door blessures, operatieve ingrepen of intens verdriet die derden in mijn leven brachten.

Het direct gevolg van haar behandelingen is geweest dat ik sneller en beter herstelde dan ik, maar ook mijn arts zelfs maar had verwacht. En in perioden van diep verdriet en constante onrust zorgden haar behandelingen ervoor dat mijn lichaam en uitgeputte geest de weg naar een betere balans terugvonden.
En daar ben ik Ina dankbaar voor.

Lilian

10 juni 2017

Ik ben zeer content met de behandelingen bij Ina ! De stoelmassage maar ook de Shiatsu massage op de mat ervaar ik als zeer ontspannend maar ook om de pijnlijke plekken te behandelen door Ina’s professionele aanpak. Het is geen overbodige luxe, deze behandelingen zeer essentieel voor mijzelf en werken effectief voor de nodige ontspanning voor lichaam en geest. Ik ervaar zelf door het verkrijgen van nieuwe positieve energie. Ina is zeer toegewijd en ik kan deze behandelingen zeer goed aanbevelen sinds 2015/6 laat ik mij door Ina behandelen.

Oya